Om mig

Hej! Jag heter Vahid Demic och är trebarnspappa, socionom och friluftsinfluencer.  Älskar naturen då varje stund där ute är ett nytt äventyr! Jag vill sprida budskapet om att friluftsliv är enkelt. En kort promenad i skogen med familjen, med tillhörande mackor är friluftsliv i allra högsta grad. Genom bloggen kommer ni även att få en inblick i mitt liv som torpägare, historieälskare och balkanfantast. 

Friluftsentusiast

Sedan barnsben har jag tyckt om allt som har med friluftsliv att göra men kanotpaddling ligger mig närmast om hjärtat.

Friluftsliv och faderskap

Jag har från början försökt införliva friluftslivet i mitt föräldraskap. Jag kommer att berätta hur och vet du vad? Det kan du också göra!

Skribent

På bloggen hittar du texter som handlar om friluftsliv, prylrecensioner, reseberättelser, föräldraskap, byggnadsvård, Balkan och mycket annat.

21k+

Följare

Antal

Prenumeranter

800K+

Läsare

Lär känna ditt barn och använd naturen som ett verktyg! Spendera tid tillsammans. Det finns inga magiska tricks, genvägar eller knep. Det vi regelbundet gör lär vi oss att tycka om och blir samtidigt rätt bra på det. För oss funkar friluftslivet utmärkt för att komma varandra närmare. Testa ni med, lite kurragömma i skogen är det bästa som finns. Och när barnen själva vill ut igen och tjatar om tält och paddling - då vet man att man ändå gör något rätt.

Vahid Demic
Samarbetspartners

Följ mig på Instagram!